Un barbat in varsta de 60 de ani a murit, luni, in timp ce statea la rand la ghiseul de informatii din incinta Casei de Pensii din Brasov, medicii incercand timp de o jumatate de ora sa il resusciteze.
Conform directorului adjunct al Casei de Pensii Brasov, Ioan Pamparau, barbatul astepta la rand la ghiseul de informatii, iar la un moment dat i s-a facut rau si a fost scos afara pe o banca, de catre ceilalti pensionari care se aflau la rand. Acestia au chemat ambulanta prin serviciul de urgenta 112, iar medicii au incercat sa il resusciteze timp de o jumatate de ora.

"Barbatul a fost resuscitat cateva zeci de minute, insa din pacate nu a raspuns manevrelor de resuscitare. Nu stim care este cauza decesului, acesta urmand sa fie stabilita in urma raportului medico-legal", a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.