Un grup de persoane au fost ranite, patru dintre acestea ajungand la spital, duminica seara, in urma unui scandal produs intr-un bar din orasul Murfatlar, unde un grup de tineri care se sicanasera in trafic au intrat si i-au atacat pe clienti cu bate.

Conform reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, scandalul ar fi izbucnit in urma unei sicanari in trafic intre doi tineri, pe drumul principal care duce catre orasul Murfatlar, iar apoi conflictul s-a mutat intr-un bar din localitate. Acolo, unul dintre tineri si-a chemat prietenii in ajutor, iar mai multe persoane inarmate cu bate si rangi au intrat in local si au inceput sa-i loveasca pe clienti la intamplare.

Angajatii barului au apasat pe butonul de panica pentru a-i chema in ajutor pe angajatii firmei de paza cu care localul are contract, dar pana la sosirea acestora agresorii au fugit, informeaza MEDIAFAX.

In urma loviturilor primite, mai multe persoane au fost ranite, iar patru barbati au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, cu diferite traumatisme si fracturi, trei dintre victime ramanand internate in unitatea sanitara.

Politistii au declansat o ancheta la fata locului si au reusit identificarea persoanelor implicate, in acest caz fiind facute cercetari pentru tulburarea linistii si ordinii publice, loviri si alte violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.