Doua persoane au fost ranite in urma unui accident, dupa ce microbuzul de transport marfa in care se aflau s-a ciocnit cu un tir pe DN 1, in apropierea localitatii Bradu din judetul Sibiu, in urma accidentului circulatia fiind blocata timp de aproximativ o ora si jumatate.

Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, a declarat pentru MEDIAFAX ca primele cercetari arata ca accidentul s-a produs dupa ce un microbuz cu remorca a intrat pe contrasens, la Hula Bradului, fiind acrosat de un tir.

In urma impactului, au fost ranite doua persoane aflate in microbuz. Cei doi raniti, in varsta de 28 si 39 de ani, au fost transportati la Spitalul Judetean Sibiu.

Purtatorul de cuvant al spitalului, Decebal Todarita, a declarat ca ranitii au suferit traumatisme cranio-cerebrale inchise si sunt in investigatii radiologice pentru a se stabili daca vor fi internati.

Traficul rutier a fost intrerupt aproximativ o ora si jumatate, pe ambele sensuri ale DN 1 Brasov - Sibiu , in afara localitatii sibiene Bradu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.