Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider.

Ce il face puternic pe Radu Beligan? "Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul 'Egoistul/ Number One', de Jean Anouilh", se spune in materialul publicat pe Business Insider.

Celebritatile si copiii lor au o influenta majora in toate domeniile vietii - divertisment, afaceri, politica, tehnologie si moda -, se mai spune in materialul de pe Business Insider. In acelasi articol se precizeaza ca in clasament apar actori, regizori, producatori, directori de studiouri si oameni reprezentativi pentru industria de divertisment, care cu siguranta vor starni interesul tuturor in anul 2014.

In acest clasament se regasesc personalitati cu varsta cuprinsa intre un an (North West, fetita cantaretului Kanye West si a vedetei de televiziune Kim Kardashian) si 100 de ani (actrita Ellen Albertini Dow), scrie MEDIAFAX.

Printre cele mai tinere celebritati din acest top se numara si Blue Ivy Carter, fetita in varsta de 2 ani a cantaretilor Beyoncé si Jay-Z, Louis Bullock, fiul in varsta de 4 ani al actritei Sandra Bullock, Vivienne Jolie-Pitt, in varsta de 5 ani (una dintre fiicele actorilor Angelina Jolie si Brad Pitt), Suri Cruise, in varsta de 7 ani (fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes), si Romeo Beckham, in varsta de 11 ani (unul dintre copiii cuplului David si Victoria Beckham).

In clasament se regasesc si cantaretul Justin Bieber (in varsta de 19 ani), cantareata si actrita Miley Cyrus (21 de ani), actrita Jennifer Lawrence (23 de ani), cantareata Taylor Swift (24 de ani), actrita Scarlett Johansson (29 de ani), actrita Angelina Jolie (38 de ani), actorul Leonardo DiCaprio (39 de ani), actorul Ben Affleck (41 de ani), actorul Matthew McConaughey (44 de ani), actorul Hugh Jackman (45 de ani), regizorul si producatorul J.J. Abrams (47 de ani), actorul Robert Downey, Jr. (48 de ani), actrita Sandra Bullock (49 de ani), actorul Brad Pitt (50 de ani), actorul Kevin Spacey (54 de ani), vedeta de televiziune Oprah Winfrey (60 de ani), actorul Liam Neeson (61 de ani), Bob Iger, CEO al Walt Disney Corp. (62 de ani), actrita Meryl Streep (64 de ani) si scriitorul Stephen King (66 de ani).

Citeste si:
Astăzi se împlinesc 103 de la nașterea lui Radu Beligan! Portretul...
Astăzi se împlinesc 103 de la...

Printre cele mai longevive personalitati aflate in top se numara: actrita Helen Mirren (68 de ani), actorul Michael Douglas (69 de ani), actorul Robert De Niro (70 de ani), regizorul si producatorul Martin Scorsese (71 de ani), mogulul media Ted Turner (75 de ani), regizorul Ridley Scott (76 de ani), actorul Robert Redford (77 de ani), regizorul Woody Allen (78 de ani), actrita Judi Dench (79 de ani), actorul, regizorul si producatorul Clint Eastwood (83 de ani), actorul Sidney Poitier (86 de ani), actorul Christopher Lee (91 de ani), actrita Betty White (92 de ani), actorul Mickey Rooney (93 de ani), actrita Zsa Zsa Gabor (96 de ani) si actorul Kirk Douglas (97 de ani).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.