O masina a Gruparii Mobile de Jandarmi a lovit in in zona unei treceri de pietoni din Ploiesti, o femeie pe trecerea de pietoni.

Conform spuselor reprezentantilor Politiei Prahova, accidentul a avut loc pe strada Grigore Gheorghe Cantacuzino din Ploiesti, in zona unei treceri de pietoni, in apropiere de sediul Inspectoratului de Jandarmi Prahova.

Femeia lovita de masina Jandarmeriei a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Ea a suferit o contuzie la genunchi si un traumatism cranio-cerebral minor.

"Este un accident regretabil. Membrii echipajului au chemat ambulanta, iar din informatiile pe care le avem persoana este in afara oricarui pericol. Colegul nostru a fost testat si nu consumase alcool", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi Ploiesti, Adrian Oancea, citat MEDIAFAX.

Acesta a precizat ca in momentul producerii accidentului subofiterul se afla in timpul serviciului.

Politistii nu au stabilit inca imprejurarile in care s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.