Autoritatile au propus neinceperea urmaririi penale a invatatoarei Dana Blandu. Aceasta este acuzata ca ar fi primit foloase necuvenite.

Conform unor surse din Politia Capitalei, dosarul a fost trimis la Parchet saptamana trecuta, dupa ce la Sectia 6 au fost audiati atat parintii elevilor de la Scoala nr. 10, cat si fosta invatatoare Dana Blandu.

Purtatorul de cuvant al Parchetului Judecatoriei Sectorului 2, procurorul Calin Dumbraveanu, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, ca dosarul a ajuns la institutie in urma cu doua zile, cu propunere de neincepere a urmaririi penale.

"Dosarul a fost inregistrat si urmeaza sa intre in circuitul administrativ", a spus procurorul Calin Dumbraveanu.

El a precizat ca dosarul, cu propunerea politistilor, urmeaza sa ajunga la prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sectorului 2, care il va repartiza procurorului de caz.

"De la acel moment, solutionarea dosarului se va face in functie de incarcatura de dosare a procurorului. Nu pot preciza o perioada estimativa in care acesta va fi solutionat", a mai spus Dumbraveanu.

Invatatoarea Dana Blandu, concediata de la Scoala 10 din Bucuresti in urma acuzatiilor ca a cerut parintilor bani pentru cadourile de Craciun, a fost audiata in 23 ianuarie, de politistii Sectiei 6, in dosarul in care se fac cercetari pentru primire de foloase necuvenite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.