Dragos-Alexandru Draghici, directorul general CFR Marfa, a decedat la spitalul Elias, duminica, dupa ce pe 28 ianuarie suferise un atac cerebral.

Decesul s-a produs la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evolutie severa, a precizat managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu, infdormeaza MEDIAFAX.

Draghici a fost operat de urgenta la Elias, in 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii.

Dupa operatie, directorul general al CFR Marfa a fost dus in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie, preciza, in 30 ianuarie, managerul spitalului.

Numele directorului CFR Marfa apare in dosarul in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumparare de influenta, dupa ce i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Dragos-Alexandru Draghici, jurist de profesie, a fost numit director general la CFR Marfa in februarie 2013. El lucrase anterior in managementul unor companii nationale si multinationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.