Afla cum va fi vremea luni si marti.

  • Luni
Vremea se va mentine rece pentru aceasta data in regiunile extracarpatice si partial in centrul tarii, in timp ce in restul tarii va fi apropiata de normalul termic si chiar usor mai calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud si sud-est unde, cu totul izolat va fulgui si tot in aceste zone, dar si la munte vantul va mai avea unele intensificari. Temperaturile maxime se vor incadra intre minus 6 grade in depresiuni si 8 grade in Dealurile de Vest si in Maramures. Pe arii restranse in zonele joase, va fi ceata asociata cu chiciura.

In Bucuresti, vreme rece. Cerul va fi temporar noros, deci e loc si pentru cateva raze de soare, iar noaptea este posibil sã se formeze ceata. Maxima va fi de minus 2...0 grade.

  • Marti
Temperaturile se mentin sub mediile specifice perioadei in regiunile estice, sudice, precum si in depresiunile din estul Transilvaniei, unde dimineata si noaptea, local va fi ger. La amiaza, termometrele vor arata intre minus 7 grade in depresiunile intramontane si 8 grade cu plus in nord-vest la Maramures. In sudul si estul tarii izolat vor mai cadea cativa fulgi de nea, in timp ce in rest soarele va fi la datorie. Ceata isi va face aparitia in zonele joase de relief, indeosebi dimineata si va fi asociata cu depunere de chiciura. Vantul se va simti mai tare doar prin sudul Banatului si la munte.

In Capitala, o dimineata geroasa, cand in zona preoraseneasca termometrele vor arata minus 10 grade. Pana la amiaza cu soare printre nori, temperatura va creste pana la minus 2...0 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.