Afla care va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Desi valorile termice vor marca o crestere vremea se va mentine rece pentru inceputul lunii februarie indeosebi in regiunile extracarpatice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Mai ales dimineata va fi ger in centru, sud si est. In sudul si estul teritoriului cerul va fi noros si local vor fi ninsori slabe. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Vantul va mai prezenta intensificari in sud-vestul, nord-estul tarii, la munte si pe arii restranse in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10...-9 grade in nordul Moldovei si 5...6 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -12 si 1 grad, mai scazute in depresiuni spre -18 grade. Pe arii restranse va fi ceata asociata cu chiciura.

In Capitala

Desi valorile termice vor marca o crestere, vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari si trecator va ninge slab. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -4 grade, iar cea minima va fi de -7...-5 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.

La munte

Vremea se va incalzi usor. Cerul va avea innorari temporare si in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali si Orientali, pe arii restranse va ninge slab. Indeosebi dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura. Vantul va prezenta intensificari, cu viteze mai mari in zona inalta.

  • Duminica
In sudul, centrul si estul tarii vremea va fi rece, local geroasa dimineata si noaptea in Moldova si Transilvania. In sud-vestul, sudul si estul tarii cerul va fi mai mult noros si local va mai ninge slab. In restul teritoriului, cerul va fi variabil. Temporar vantul va avea intensificari in regiunile sud-vestice, sudice, in zona montana, pe litoral si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 6...7 grade in Maramures si in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra, intre -12 si -2 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest. In zonele joase izolat se va semnala ceata, asociata si cu depunere de chiciura.
Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

La munte

Vremea va fi rece, local geroasa noaptea si dimineata in masivele sudice si estice. Cerul va avea innorari si pe arii restranse vor mai fi fulguieli, in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali si Orientali. Pe vai si in depresiuni mai ales dimineata si noaptea va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura. In restul zonei montane, cerul va fi variabil, iar regimul termic va fi apropiat de cel normal in aceasta perioada. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales in zona inalta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.