Ambasadorul Elvetiei la Bucuresti, Jean-Hubert Lebet, a declarat, joi, ca se enerveaza de fiecare data cand cineva ii spune ca Romania nu este o tara serioasa, in conditiile in care aici a auzit, pentru prima data in 32 de ani de diplomatie, ca nu sunt probleme cu proiectele finantate.
Lebet a participat, joi, la prezentarea unui studiu privind sistemul de pensii, finantat de Ambasada Elvetiei, el precizand ca tara sa, prin programul de cooperare Elvetia - Romania, contribuie cu 181 de milioane de fraci, pe care ii ofera societatii civile pentru diverse proiecte.

"Marele program de cooperare Elvetia- Romania, prin care noi finantam aproape 250 de proiecte, nu a inregistrat nicio problema. Zero probleme. De ce? Pentru ca lucram cu parteneri seriosi. Cand aud ca mi se spune despre Romania ca nu este o tara serioasa, ma enervez. Sunt 32 de ani de cand sunt in aceasta cariera de diplomat, este prima data cand aud ca nu sunt probleme in derularea unor proiecte, si s-a intamplat aici, in Romania", a spus ambasadorul, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.