Din cauza operatiunilor de degivrare, mai multe aeronave de pe Aeroportul "Henri Coanda" au intarzieri de cel mult 30 de minute la decolare, insa nici o nu a fost anulata, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

"Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot inregistra intarzieri de pana in 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, citat de Mediafax.

Si pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara normal, in conditii de iarna.

Pe cele doua aeroporturi din Bucuresti se intervine cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime pentru desfasurarea in siguranta a operatiunilor aeriene.

"Pe aeroporturile Capitalei sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene. Pistele, platformele si caile de rulare ale AIHCB si AIBB AV sunt deschise si operationale", a precizat sursa citata.

Pasagerii se pot informa despre situatia zborurilor de pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti si pe site-ul www.bucharestairports.ro/otp.

Bucurestiul si 14 judete, respectiv Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati si jumatatea de sud a judetelor Arges si Dambovita, sunt miercuri, pana la ora 23.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.