Primarul Neculai Ontanu a anuntat, marti, ca locuitorii Sectorului 2 care nu circula iarna cu autoturismele le pot lasa, gratuit, pana in 1 martie, in doua parcari, cu capacitate totala de 550 de locuri, potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 2 (PS2).

Incepand de marti, cei interesati au la dispozitie un numar de 250 de locuri de parcare in incinta Hotelului Caro, situat pe Bulevardul Barbu Vacarescu, numarul 164, precum si alte 300 de locuri in incinta fostei S.C. Prodplast S.A. pe strada Ziduri Mosi numarul 23, se arata in comunicatul citat, scrie MEDIAFAX.

Toti cei care nu circula cu masinile pe timpul iernii le pot lasa, gratuit, pana la data de 1 martie, in aceste parcari unde beneficiaza de paza specializata, cu conditia ca autoturismele sa ramana parcate minim o saptamana.

Proprietarul autovehiculului trebuie sa prezinte, la ambele parcari, actul de identitate, care sa ateste ca domiciliaza pe raza Sectorului 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.