Inspectoratele scolare judetene vor decide, pe parcursul zilei de luni, daca unitatile de invatamant pot functiona sau nu la parametrii normali, putand fi decisa, in functie de starea vremii, inchiderea altor scoli in afara celor din judetele unde s-a luat deja aceasta decizie.

"Situatia legata de unitatile de invatamant se poate schimba, in functie de evolutia vremii, astfel ca inspectoratele scolare judetene vor decide, pe parcursul zilei, daca unitatile de invatamant din judete pot functiona sau nu la parametrii normali", anunta Ministerul Educatiei, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, Ministerul Educatiei recomanda tuturor studentilor sa ia legatura cu secretariatele universitatilor si sa consulte paginile de internet ale acestora.

In acest context, Scoala Nationala de Stiinte Politice din Bucuresti a comunicat public decizia de suspendare a examenelor si in ziua de marti.

Inspectoratele scolare judetene au transmis luni, la ora 13.00, deciziile luate in privinta functionarii unitatilor de invatamant pentru marti, 28 ianuarie.

Astfel, potrivit datelor centralizate la MEN, nu se vor face ore, marti, in Bucuresti si alte 12 judete - Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea si Vrancea.

Cursurile au fost suspendate si in judetele Buzau, Giurgiu si Braila, cu exceptia gradinitelor din municipiile Buzau si Giurgiu si a scolilor din municipiul Braila, care raman deschise, la cererea parintilor.

In alte judete, potrivit MEN, cursurile au fost suspendate partial. Astfel, in Dambovita, sunt inchise 46 de unitati de invatamant, iar in Bacau si Botosani, cate trei. In Suceava, la cinci unitati de invatamant exista probleme de acces pentru o parte dintre elevii care vin din alte localitati, dar acestea raman deschise, iar in Vaslui vor fi inchise, marti, 24 de unitati de invatamant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.