Autoritatile au decis inchiderea autostrazii A3, Bucuresti - Ploiesti, sensul dinspre Bucuresti fiind inchis, iar cel dinspre Ploiesti catre Capitala urmand a se inchide in scurt timp, din cauza viscolului si a viziblitatii extrem de reduse.

Traficul rutier pe autostrada A3 a fost inchis, sambata dupa-amiaza, pe sensul de mers Bucuresti - Ploiesti, din cauza viscolului, autoritatile urmand a inchide si sensul de mers Ploiesti - Bucuresti, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, mai multe drumuri judetene din Prahova au fost inchise. Astfel, este vorba despre DJ 100 C Mizil - Fulga - Salciile, DJ 102 E Mizil - Baba Ana, DJ 101 E Fulga - Salciile si DJ 102 H Mizil - Amaru. Aceste tronsoane de drum sunt inchise pentru toate categoriile de autovehicule.

Tot in Prahova, DN 1 D Albesti - Slobozia este inchis, iar circulatia pe DN 71 Sinaia - Targoviste este interzisa pentru autovehiculele mai mari de 3,5 tone.

In judetul Ialomita, drumul national 2 care face legatura intre localitatile Urziceni si Buzau, a fost inchis, sambata, incepand cu ora 11.30, iar in judetul Prahova drumul judetean 100 C a fost de asemenea inchis pentru toate categoriile de autovehicule. Drumul National 2, care face legatura intre orasul Urziceni din judetul Ialomita si municipiul Buzau a fost inchis, sambata, incepand cu ora 11.30, informeaza Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita.

Masura a fost luata in conditiile in care pe acest tronson de drum vizibilitatea este de sub 10 metri din cauza viscolului.

”Aceasta masura a fost luata pentru a se preveni imobilizarea autovehiculelor, in mod special a celor de transport marfuri si persoane, pe tronsoanele aflate in afara localitatilor. Echipajele Sectiei de Drumuri Nationale Ialomita actioneaza pentru a evita depunerile masive de zapada. Se actioneaza cu dificultate avand in vedere ca ninge abundent iar zapada este viscolita puternic”, se arata intr-o informare a Comitetului pentru Situatii de Urgenta Ialomita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.