Aproximativ 20 de autovehicule s-au ciocnit, sambata, pe firul 2 al autostrazii A2, intre Constanta si Bucuresti, in accident o persoana fiind ranita si ramanand incarcerata in masina, echipaje ale ISU si Ambulantei intervenind la fata locului.

Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, plt. maj. Ovidiu Tataranu, accidentul s-a produs pe autostrada A2, pe calea 2 a autostrazii, intre Constanta si Bucuresti, la kilometrul 60, in dreptul localitatii Lehliu Gara, transmite MEDIAFAX.

Primele informatii de la fata locului arata ca aproximativ 20 de autovehicule sunt implicate in acest accident in lant.

Intr-una dintre masinile implicate in accident o persoana a ramas incarcerata, insa este constienta si are un traumatism la un brat, fiind posibil sa fie vorba despre o fractura.

La ora transmiterii acestei stiri, echipajul de descarcerare intervine pentru scoaterea ranitului din masina. De asemenea, la locul accidentului intervin mai multe echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanta.

Acesta este al doilea accident produs, sambata, pe autostrada A2, dupa ce, in cursul diminetii, la kilometrul 71, doua autovehicule s-au ciocnit, o femeie fiind ranita usor. In urma accidentului, traficul de pe A2 a fost deviat timp de cateva zeci de minute, pentru efectuarea cercetarilor la locul accidentului.

Sambata dimineata, avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22.00. Potrivit noii avertizari a ANM, se afla sub cod portocaliu de viscol pana duminica seara judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.