Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea va fi inchisa si se va raci, devenind geroasa, mai ales dimineata si noaptea, local in regiunile estice, sud-estice si in depresiuni. Va ninge in toata tara, dar mai abundent in sud, sud-est, in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si de Curbura. In aceste zone cantitatile de precipitatii vor depasi 20 l/mp si se va depune strat consistent de zapada.

In jumatatea de sud a Dobrogei, mai ales in prima parte a zilei, vor mai fi precipitatii mixte si izolat conditii de polei. Vantul va fi intens, la rafala va depasi 60-70 km/h si va viscoli puternic zapada in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si al Banatului, precum si in zona de munte.Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -13 grade in nordul Moldovei si 3...4 grade in sudul litoralului. Temperaturile minime se vor incadra intre -14 si 0 grade, mai scazute in nordul Moldovei spre -16 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi rece si inchisa. Va ninge si se va depune strat consistent de zapada. Vantul va avea intensificari, la rafala se vor depasi 60-70 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolita. Temperatura maxima va fi de -6...-5 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -8 grade.

  • Duminica
Vremea va fi in general inchisa si va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii. Mai ales dimineata si noaptea local va fi ger, in special in est si sud-est. Va ninge pe arii extinse in regiunile sudice, estice si local in rest. In sudul Dobrogei vor mai fi precipitatii si sub forma de ploaie si lapovita si conditii de polei. Vantul va contiua sa prezinte intensificari in cea mai mare parte a Munteniei, in Dobrogea si sudul Moldovei, zone in care va viscoli ninsoarea si va spulbera zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -12 grade in Moldova si 1 grad in sudul litoralului, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -14 si -4 grade.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.