Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de nord a tarii si va ploua in Maramures si local, ziua in Crisana si nordul Transilvaniei, iar noaptea in Moldova, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

In nordul Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii slabe mixte. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, dar dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in prima parte a intervalului pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori in Banat, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 8 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata, mai ales in zona preoraseneasca. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade.

La munte

Vremea se va mentine mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an. Cerul va fi mai mult noros in masivele nordice si temporar noros in rest. In nordul Carpatiilor Orientali vor mai fi precipitatii slabe mixte.Vantul va prezenta intensificari indeosebi in prima parte a intervalului.

  • Duminica
Vremea se va mentine mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an, indeosebi in regiunile vestice. Ziua, cerul va fi variabil, exceptand nordul si estul tarii, unde vor fi innorari si izolat va ploua slab. Spre seara si noaptea, treptat aria de nebulozitate si precipitatii va cuprinde toate regiunile. Vor fi ploi pe arii relativ extinse, exceptand sud-estul teritoriului unde se vor semnala local. La munte, precum si in nordul Moldovei acestea se vor transforma in lapovita si ninsoare si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Banat si in zona montana.
Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in nordul Moldovei si in jur de 16 grade in Banat si dealurile Crisanei, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 9 grade. In primele ore ale intervalului, in zonele joase din sud si sud-est, pe spatii restranse va fi ceata.

La munte

Vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an. Ziua, cerul va fi variabil, exceptand masivele nordice unde innorarile vor fi accentuate, dar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor redusa. Spre seara insa si in cursul noptii treptat nebulozitatea se accentueaza in toata zona montana, iar precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.