O tanara de 25 de ani din Timisoara a ajuns, vineri, la Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes" din municipiu, dupa ce a fost atacata de o haita de caini, in fata Universitatii de Vest, medicii afirmand ca avea o plaga minora si ca nu necesita internare.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase "Victor Babes" din Timisoara, Virgil Musta, a declarat, pentru MEDIAFAX ca o tanara de 25 de ani a fost atacata, vineri, de o haita de caini in fata Universitatii de Vest din oras, ea ajungand la spital cu o plaga minora.

"Avea o plaga minora la piciorul stang, nu se vedeau leziuni grave. Am avut 112 cazuri de persoane muscate de caine numai in luna decembrie 2013, intre trei si patru cazuri pe zi. La inceputul lunii ianuarie, in primele zece zile am avut 20 de cazuri. Cred ca se mentine numarul. Acum cativa ani aveam cam cinci-sase muscaturi de caine pe zi", a declarat Virgil Musta.

Potrivit medicilor, tanara se afla in drum spre serviciu cand a fost atacata de o haita de sase caini, iar ea a fugit pe o alta strada, unde i-au sarit in ajutor mai multi trecatori care au alungat cainii si au chemat ambulanta.

Medicii i-au ingrijit ranile si i-au transmis ca nu are nevoie de internare.

De la sfarsitul lunii decembrie, alti doi barbati au ajuns la spital dupa ce au fost atacati de caini fara stapan, in zona Garii de Nord din Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.