Plata alocatiilor pentru copii, a ajutoarelor sociale si a indemnizatiilor este blocata de trei zile din cauza schimbarii unui program IT.
Afectate de aceasta problema sunt si persoanele care beneficiaza de ajutoare sociale. Astfel, banii care intrau in mod obisnuit intre zilele de 13 si 15 ale fiecarei luni nu au ajuns la beneficiari.Este vorba de o problema de ordin tehnic, scrie realitatea.net.

Reprezentanti ai Ministerului Muncii au spus ca blocajul s-a produs la Trezoreriei Romane, care schimba programul de operare, astfel ca platile sunt blocate.

Vorbim despre elevii care ar fi trebuit sa incaseze cei 42 de lei. Reprezentantii ministerului spun ca pana la schimbarea completa ar mai putea dura una, cel mult doua zile. Termenul pentru plata completa a alocatiilor este pana in ziua de 27 a lunii, potrivit digi24.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.