Jandarmii Capitalei au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de avertisment, dupa ce au fost atacati cu bate si topoare de un grup de persoane care incercau sa fure fier vechi din curtea unei foste fabrici de mobila din zona Pipera, au declarat oficiali din Jandarmeria Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a declarat pentru MEDIAFAX ca doua echipaje de jandarmi au fost trimise, joi dimineata, la fosta fabrica de mobila, dupa ce un agent de paza a sunat la 112 si a anuntat ca aproximativ 20 de persoane fura fier vechi.

In momentul in care jandarmii au intrat in curte, o parte dintre cei 20 de suspecti au fugit, in timp ce altii au atacat echipajele Jandarmeriei Bucuresti cu bate si topoare.

Jandarmii au tras trei focuri de avertisment, dupa care au reusit sa imobilizeze trei persoane, pe care le-au predat politistilor Sectiei 6.

Pana la momentul interventiei jandarmilor, suspectii pregatisera trei tone de fier, care urmau sa fie transportate la centrele de colectare a fierului vechi, pentru a fi vandute.

Georgian Enache a precizat ca in urma incidentului nu a fost ranita nicio persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.