Peste 150 de taximetristi au fost amendati, miercuri, de politistii Directiei Rutiere si Directiei Transporturi, in urma unei actiuni care a avut loc in zona aeroporturilor internationale, informeaza Politia Romana.

"La data de 15 ianuarie a.c., Directia Rutiera si Directia de Politie Transporturi din cadrul IGPR a coordonat o actiune pentru verificarea legalitatii desfasurarii transportului rutier in regim de taxi in zona aeroporturilor internationale", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX de Politia Romana.

Conform sursei citate, politistii au facut controale in apropierea aeroporturilor "Henri Coanda", precum si in zonele adiacente aeroporturilor din Timisoara, Cluj-Napoca, Bacau si Iasi.

Echipele de politisti au vizat traseele dinspre si catre aeroporturi, precum si zonele unde au loc debarcarea si preluarea pasagerilor, unde au verificat 284 de taxiuri.

In urma actiunii, au fost amendati contraventional 154 de taximetristi, au fost retrase 13 certificate de inmatriculate si au fost retinute trei permise de conducere.

De asemenea, a fost intocmit si un dosar penal, pe numele unui taximetrist gasit beat la volan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.