Actorul Mihai Fotino, care a murit luni, la varsta de 83 de ani, va fi inmormantat miercuri, la ora 14.00, la cimitirul Bellu din Capitala, informeaza Teatrul National Bucuresti (TNB).

Trupul neinsufletit al actorului Mihai Fotino va fi depus marti, in jurul orei 14.00, la Biserica Mavrogheni, aflata langa Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

Miercuri, intre orele 10.00 si 13.00, sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Mihai Fotino va fi depus in Sala Media a Teatrului National Bucuresti.

Mihai (Misu) Fotino, actor al Teatrului National Bucuresti (TNB), a murit la varsta de 83 de ani, luni, in jurul orei 15.30, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat de aproape o saptamana, a declarat, potrivit MEDIAFAX, directorul medical al unitatii sanitare, medicul Dana Safta.

Misu Fotino a murit dupa o lunga si grea suferinta, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Dana Safta.

De asemenea, actorul Alexandru Arsinel a precizat ca Misu Fotino a absentat "fortat" de pe scena din cauza unui accident vascular cerebral.

"Maestrul Mihai Fotino (Misu Fotino) a incetat din viata, in cursul zilei de azi, la varsta de 83 de ani. In cei peste 50 de ani petrecuti pe scena Teatrului National «I. L. Caragiale» din Bucuresti, artistul a dat viata unor personaje memorabile. Iti multumim, Maestre!", se arata si intr-un mesaj publicat de TNB pe pagina oficiala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.