O explozie urmata de un incendiu s-a produs, marti dimineata, intr-o casa din municipiul Braila, din cauza unei acumulari de gaze la o soba din locuinta, in urma deflagratiei un barbat fiind ranit.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, Stefan Stoian, pompierii au fost solicitati, marti dimineata, in jurul orei 5.30, sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs intr-o casa din municipiul Braila, transmite MEDIAFAX.

"In timpul interventiei am constatat ca incendiul a fost provocat de o explozie produsa la o soba din locuinta alimentata cu gaz. In urma exploziei, provocate de o acumulare de gaze, un barbat de 46 de ani care locuia in casa respectiva a suferit arsuri pe membre, dar este in afara oricarui pericol, el fiind transportat la Spitalul Judetean din Braila", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila.

El a precizat ca in urma exploziei urmate de incendiu au fost distruse bunurile dintr-o camera, plafoanele imobilului si, partial, acoperisul casei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.