Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici este internat la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, pentru probleme urologice, de la inceputul lunii ianuarie, potrivit unor surse medicale.

Gigel Lazar, presedinte executiv al Centrului International Antidrog si al Drepturilor Omului, organizatie al carei presedinte este Constantin Balaceanu-Stolnici, a postat duminica pe Facebook un mesaj potrivit caruia academicianul a fost internat de urgenta la Fundeni.

Surse medicale au confirmat pentru MEDIAFAX ca Balaceanu Stolnici este internat la terapie intensiva in cadrul Sectiei de Urologie a institutului, de la inceputul acestei luni.

Constantin Balaceanu-Stolnici, nascut pe 6 iulie 1923, la Bucuresti, este un om de stiinta roman, medic neurolog si profesor de neuropsihologie si anatomie a sistemului nervos, membru de onoare al Academiei Romane din 1992.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.