Meteorologii au emis, duminica dimineata, mai multe atentionari de cod galben de ceata pentru zonele de centru, est si sud ale tarii, incluzand Capitala, fenomenul determinand scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Pana la ora 13.15, se manifesta ceata si polei local in zonele joase din judetul Harghita, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, precum si pe drumurile nationale si europene aferente, scrie MEDIAFAX.

Ceata, dar si chiciura, burnita si polei se semnaleaza si pe spatii relativ extinse in judetele Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea si local in judetele Botosani, Iasi, Vaslui si Galati, inclusiv pe drumurile nationale si europene, pana la ora 14.00.

Pana la amiaza, mai este ceata si pe arii relativ extinse in judetele Olt si Valcea si pe arii restranse in Dolj si Gorj, inclusiv municipiile Slatina, Ramnicu Valcea, Craiova si Targu Jiu, in jumatatea de sud a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau si local in Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti), Teleorman, inclusiv drumurile nationale si europene aferente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.