Fostul lider al PD Covasna Gheorghe Predut a depus o plangere la Politie, reclamand ca in noaptea de Revelion a fost batut pe strada, in zona Tribunalului Covasna, de un grup de tineri, pe motiv ca nu cunoaste limba maghiara, in urma loviturilor barbatul suferind o fractura costala.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, Nicoleta Marin, dispeceratul Politiei a fost sesizat, in noaptea de Revelion, ca un barbat din Sfantu Gheorghe a fost agresat de un grup format din cinci sau sase tineri, in zona centrala a orasului, in apropierea Tribunalului Covasna.

Barbatul, despre care surse locale au declarat ca este Gheorghe Predut, fost presedinte al PD Covasna in perioada 1994-2001, le-a spus politistilor ca tinerii i-au adresat intrebari in limba maghiara, iar dupa ce le-a raspuns ca nu vorbeste aceasta limba a fost luat la bataie.

Predut a fost transportat la Spitalul Judetean, iar joi a depus o plangere la Politia Sfantu Gheorghe.

Contactat telefonic, vineri, potrivit MEDIAFAX, Gheorghe Predut a confirmat ca a depus o plangere la Politie, afirmand ca a fost batut de mai multi tineri care au in jur de 20 de ani si ca in urma loviturilor i-a fost rupta o coasta.

"Daca imi spunea cineva ca se poate intampla asa ceva in municipiul Sfantu Gheorghe, nu-l credeam", a adaugat Predut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.