Afla cum va starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele specifice perioadei in toata tara, dar cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte. Innorarile vor fi mai persistente in zonele joase din est, sud-est si centru, unde local se va semnala ceata si izolat va burnita, dar si in nord-vest, unde vor fi ploi slabe, pe arii restranse. In restul teritoriului cerul va fi variabil la partial noros. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, mai ridicate in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -9 in depresiuni si 6...8 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei.

  • Duminica
Vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru inceputul lunii ianuarie, in special la deal si la munte si in regiunile vestice. Cerul va avea innorari, iar in vestul si in nordul tarii local va ploua slab, mai ales seara si noaptea. In restul teritoriului, local se va semnala ceata si izolat burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane inalte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, mai ridicate in zona deluroasa din vest, iar cele minime se vor incadra intre -6 grade in depresiunile intramontane si 7...8 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.