Preafericitul Patriarh Daniel ureaza tuturor romanilor, cu ocazia Anului Nou, oriunde s-ar afla, sanatate si mantuire, pace si bucurie intru multi si binecuvantati ani.

Cu ocazia Anului Nou, PF Daniel a transmis romanilor un mesaj in care se roaga ca Mantuitorul sa apere toti copiii, toate familiile si "mai ales familiile care cresc copii in credinta". "Sa ne daruiasca si noua ajutor in lucrarea cea buna si sa ne fereasca de rautatile din lume pentru a intelege ajutorul lui Dumnezeu in viata noastra", a mai spus Patriarhul.

De asemenea, PF Daniel a vorbit despre romanii care traiesc in afara granitelor si le-a urat multi si binecuvantati ani. .

"In mod deosebit, ne adresam tuturor romanilor care se afla in jurul granitelor Romaniei, dar si in diaspora romana si le dorim ani multi si binecuvantati, pastrand legatura cu poporul roman prin credinta si prin toate valorile spirituale si culturale comune, mai ales prin frumoasele colinde romanesti. Tuturor le dorim ca indepartarea de casa sa nu fie o indepartare duhovniceasca, ci sa fie un prilej de a intari si mai mult comuniunea romaneasca", a mai spus PF Daniel in mesajul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.