Doi romani, cu varste de 20 si 22 de ani, au fost arestati de politia austriaca cu 37 de ceasuri de lux in masina lor, au anuntat luni autoritatile locale, citate de agentia de presa austriaca APA.

Cei doi barbati sunt suspectati de implicare intr-un jaf de la Strasbourg, pe 27 decembrie. A doua zi dupa jaf, un aviz de cautare pentru un vehicul a fost transmis centrului de politie din Nickelsdorf, in estul Austriei.

Masina a fost oprita pe o autostrada din estul Austriei, la Alland, si a fost inspectata de mai multe unitati de politie. Patru pachete continand cele 37 de ceasuri, in valoare de sute de mii de euro, precum si un aparat de electrosocuri au fost descoperite, a precizat politia austriaca, scrie mediafax.

Cei doi suspecti, care neaga faptele imputate, au fost plasati in arest preventiv la inchisoarea din Sankt Pölten (est).

Potrivit politiei din Austria Inferioara, cei doi barbati sunt, de asemenea, suspectati de participare la un furt pe 4 octombrie, in Franta. Producatorul de ceasuri de lux Vacheron Constantin a fost tinta unui jaf spectaculos la 4 octombrie, pe Rue de la Paix din Paris, prejudiciul furtului fiind estimat la cel putin un milion de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.