Mii de oameni sunt asteptati sa petreaca Revelionul in strada, primariile marilor orase organizand concerte si focuri de artificii, pentru spectacole fiind alocate zeci de mii de lei de la bugetele locale.

Primariile mai multor orase mari organizeaza Revelion in aer liber, cu concerte si focuri de artificii, mii de oameni fiind asteptati sa petreaca momentul trecerii in noul an in pietele centrale din Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Mioveni sau Campina.

Potrivit MEDIAFAX, in cele mai multe cazuri spectacolele sunt platite cu bani de la bugetul local, insa sunt si situatii in care administratiile locale au gasit sponsorizari pentru a achita costurile concertelor si focurilor de artificii.

Astfel, la Ploiesti concertul din noaptea de Revelion va avea loc, la fel ca si anii trecuti, in centrul orasului. Pe scena vor urca Fuego si Irina Loghin, Andreea Banica, Voltaj, Crush si Alexandra Ungureanu. La miezul noptii, ploiestenii care vor petrece Revelionul in strada vor asista la un foc de artificii.
Purtatorul de cuvant al Primariei Ploiesti, Alina Istratescu, a declarat ca spectacolul din noaptea dintre ani nu a fost platit din bugetul local, ci exclusiv din sponsorizari.

In Campina, cel de-al doilea municipiu al judetului Prahova, programul artistic de revelion va fi deschis de cantareata Adelina Cretu, vedetele serii fiind DeepCentral si Taxi. Primarul orasului va lua cuvantul si le va vorbi campinenilor in noaptea dintre ani. Conform paginii de internet a Primariei Campina, pentru spectacolul de Revelion s-au alocat de la bugetul local 90.000 de lei.

Administratia locala a municipiului Pitesti organizeaza, de asemenea, un concert in aer liber si focuri de artificii in noaptea dintre ani. Incepand cu ora 23:00, pe scena din Piata Primariei vor urca Sandra N. si trupa Talisman. Primaria a pregatit 500 de sticle de sticle de sampanie pentru cei prezenti la spectacolul in aer liber.

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a declarat ca pentru manifestarile de Revelion administratia locala a alocat aproximativ 14.000 de euro.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

La Mioveni, judetul Arges, se organizeaza, pentru prima data in acest an, spectacol in aer liber in noaptea de Revelion. Vedetele serii vor fi Bogdan Vladau si Ruby, insa pe scena vor urca, de asemenea, cantareata de muzica populara Maria Ghina si artisti cunoscuti pe plan local. La miezul noptii, cerul va fi luminat de un foc de artificii.

"Nu va fi un spectacol grandios ca cel din Bucuresti, dar credem ca locuitorii orasului se vor bucura. Recent, s-au terminat lucrarile de modernizare si restilizare a pietii din centrul orasului si cred ca este un moment bun sa sarbatorim astfel", a afirmat primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu.

Acesta a precizat ca spectacolul din noaptea de Revelion va costa aproximativ 45.000 de lei, iar jumatate din aceasta suma a fost alocata de la bugetul local, restul provenind din sponsorizari.

Citeste si:
Crăciunul românilor în numere
Crăciunul românilor în numere

La Ramnicu Valcea spectacolul din noaptea dintre ani va avea loc in zona Scuarului ”Mircea cel Batran” si va incepe la ora 19:30, cu un spectacol de muzica populara sustinut de Alexandra Dicu, Elena Ghitulete, Tatiana Marcoianu, Adina Rosca, Rodica Mitran, Steliana Sima, Robert Tarnaveanu.

Recitalurile acestora vor fi urmate de concerte sustinute de Sandra N., Bogdan Vladau, de un spectacol de dansuri orientale, iar incepand cu ora 23:10 pe scena din Ramnicu Valcea va urca Renne Santana care este, conform datelor furnizate de reprezentantii administratiei locale, nepoata celebrului chitarist Carlos Santana. La miezul noptii, artificiile vor lumina cerul timp de 12 minute, anunta Primaria Ramnicu Valcea.

Intregul spectacol de la Ramnicu Valcea va costa 98.000 de lei, 50.000 de lei fiind alocati de la bugetul local iar restul din sponsorizari.

Citeste si:
Descoperă Belgia prin orașele sale medievale. Informații și detalii...
Descoperă Belgia prin orașele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.