Circulatia pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, a inceput sa se aglomereze, luni, pe Valea Prahovei, in conditiile in care mii de turisti se indreapta spre munte, unde vor petrece Revelionul, politistii recomandand prudenta in conditiile in care pe tronsonul de drum Baicoi - Cornu este ceata.

Traficul rutier pe drumul national 1 a inceput sa se aglomereze luni, la orele pranzului, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei. Sute de turisti care vor petrece la munte noaptea dintre ani se indreapta catre statiunile din judetele Prahova si Brasov, astfel incat pe unele tronsoane de drum au inceput sa se formeze coloane pe sensul de mers Bucuresti - Brasov, insa nu sunt blocaje in trafic, transmite MEDIAFAX.

Politistii le recomanda soferilor sa respecte indicatiile agentilor de la Politia Rutiera, sa circule cu prudenta si sa foloseasca luminile de ceata pe tronsonul cuprins intre localitatile Baicoi si Cornu, din judetul Prahova, acolo unde ceata reduce vizibilitatea.

Aproximativ 25.000 de turisti sunt asteptati sa petreaca Revelionul in statiunile de pe Valea Prahovei, gradul de ocupare a locurilor de cazare in Sinaia, Busteni si Azuga fiind, anul acesta, de aproximativ 98 la suta.

Potrivit agentilor din turism, cea mai cautata dintre statiuni a fost si anul acesta, la fel ca si anii trecuti, Sinaia, insa se constata o crestere a interesului turistilor pentru statiunile Azuga si Busteni.

Pretul unui pachet turistic de Revelion pe Valea Prahovei porneste de la o mie de lei de persoana intr-o vila de trei stele din Busteni si poate ajunge la 2.000 de euro pentru doua persoane in hotelurile de lux.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.