Un barbat si-a injunghiat mortal sotia, sambata, intr-un coafor din Iasi, unde aceasta era angajata, apoi a incercat sa se sinucida, fiind dus la Spitalul "Sfantul Spiridon" in stare grava.

Coodonatorul SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, a declarat ca echipajul medical care a ajuns la fata locului a constatat ca femeia avea plagi multiple la gat si abdomen si era in stop cardio-respirator, incercandu-se fara succes resuscitarea acesteia.

Reprezentanti Politiei spun ca in jurul orei 19.00 barbatul a intrat in coaforul de pe bulevardul Tudor Vladimirescu unde lucra sotia sa si a injunghiat-o pe aceastra cu un cutit. Ulterior, el a incercat sa se sinucida cu acelasi cutit.

La momentul incidentului in coafor se aflau mai multe persoane, care au sunat la 112. Colegele femeii sustin ca aceasta plecase de acasa in urma cu cateva zile din cauza comportamentului violent al sotului, iar acesta ar fi venit sambata seara la coafor pentru a se razbuna pe ea.

Una dintre angajatele care se aflau in coafor la momentul atacului a declarat ca in salon mai erau doua fete, cliente, si ca totul s-a petrecut in cateva secunde: "in cateva secunde s-a intamplat totul. Am auzit tipete, iar cand am vazut ce se intampla am fugit in vestiar si am chemat paza, politia. Erau doua fete in salon".

Barbatul a fost supus unei interventii chirurgicale si se afla momentan in coma la sectia de terapie intensiva a Spitalului "Sfantul Spiridon", anunta Mediafax.

"Pacientul a fost operat si se afla la terapie intensiva. Este in stare de coma. Au fost suturate toate leziunile, dar din punct de vedere neurologic pronosticul este rezervat. Sa vedem evolutia sa din punctul de vedere cerebral", a spus medicul Diana Cimpoesu.

Sotia depusese o plangere la Politie impotriva acestuia, la inceputul lunii noiembrie, pentru lovire, insa a retras-o la scurt timp, iar in 26 decembrie a fost agresata din nou, a depus o a doua plangere, fiind cazata apoi intr-un centru pentru persoane abuzate.

"La inceputul lunii noiembrie a depus o plangere la Politie impotriva sotului, pentru lovire si alte violente. La scurt timp, femeia si-a retras plangerea, dupa ce s-a impacat cu sotul. in noaptea de 25 spre 26 decembrie, intre cei doi soti a avut loc un nou conflict, iar femeia a sunat la Politie si a depus o noua plangere, tot pentru lovire si alte violente. Ulterior, ea a fost dusa de politisti la un centru pentru protectia victimelor violentei domestice, impreuna cu cei trei copii ai sai", a spus Anca Vajaiac, purtatorul de cuvant al politiei Iasi, care a precizat ca nu a existat un ordin de restrictie din partea instantei in cazul barbatului.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Centrul pentru protectia victimelor violentei domestice in care fusese cazata femeia, impreuna cu cei trei copii ai sai, intre care unul major, se afla in subordinea Consiliului Judetean Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.