Doua case din cartierul Bucurestii Noi din Capitala si o anexa au fost afectate de un incendiu puternic izbucnit luni dimineata, flacarile fiind stinse de pompieri dupa aproape patru ore.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX ca incendiul a fost semnalat in jurul orei 04.30, flacarile cuprinzand o magazie de aproximativ 20-30 de metri patrati de pe strada Nazarcea, din Sectorul 1 al Capitalei.

Ulterior, incendiul s-a extins si la o vila din apropiere, la nivelul acoperisului, precum si la o alta casa, cu parter si doua etape, lipita de aceasta, tot la nivelul acoperisului. Flacarile au cuprins o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati, acoperisul primei case fiind ars aproape in intregime, a mai spus Daniel Vasile.

O femeie care locuia intr-una din cele doua case a suferit un atac de panica, aceasta primind ingrijiri la fata locului de la echipajul SMURD, a precizat Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale de interventie la inaltime si cinci autospeciale cu apa si spuma, reusind sa stinga incendiul aproximativ in jurul orei 8.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.