In zonele montane si submontane temperaturile se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data, scrie realitatea.net.

Sambata, regimul termic va fi caracterizat de valori in general apropiate de cele obisnuite ale perioadei, local chiar mai ridicate decat cele normale, cu precadere in dealurile subcarpatice.

Ceata si norii josi sunt din nou prezenti in special in prima parte a zilei. Izolat se vor semnala burnite si fulguieli si va fi posibila, pe suprafete mici, depunerea de polei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in marea lor majoritate intre 1-2 grade in Transilvania, la Cluj, Tg Mures si Miercurea Ciuc si 9 grade la Drobeta Turnu Severin si Tulcea, poate chiar 10 in Subcarpati.

In Capitala, sambata regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru acesta data. Ceata de dimineata va fi asociata cu fulguieli sau chiciura, dar peste zi, in conditii de cer noros, temperatura va urca pana la 4 grade.

Duminica, vremea va fi in general apropiata de normalul termic al perioadei, chiar peste valorile obisnuite la deal si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in zonele de ses in general intre 0 grade la Cluj si 7 grade la Drobeta Turnu Severin, Calarasi si Tulcea. Dar pot urca din nou pana la 10 grade in zonele de deal.

Cerul va fi innorat in mare parte a zilei de duminica in Bucuresti si vor fi conditii de ceata, mai ales dimineata si seara. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.