O tanara n varsta de 23 de ani a ajuns la spital, sambata seara, dupa ce a fost atacata de mai multi caini in timp ce se plimba prin statiunea Mamaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost anuntate prin 112, sambata, in jurul orei 18.40, ca o femeie a fost ranita dupa ce a fost atacata de mai multi in zona Hotelului Parc din Mamaia.

La fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta, care i-a acordat primele ngrijiri victimei, ce suferise mai multe plagi muscate, dupa care au transportat-o la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Conform martorilor, femeia, in varsta de 24 de ani, se plimba sambata seara prin statiunea Mamaia, iar in zona Hotelului Parc a fost atacata de mai multi caini comunitari, s-a speriat, a luat-o la fuga, iar un caine a muscat-o, victima fiind salvata dupa interventia taximetristilor din zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.