Centrul Infotrafic al Politiei Romane avertizeaza soferii sa foloseasca luminile de intalnire impreuna cu cele de ceata in conditii de vizibilitate redusa.

In judetul Cluj a inceput sa se lase ceata, ceea ce va duce la scaderea vizbilitatii.

In zilele urmatoare, pe ruta DN1A Cheia - Brasov, DN13 Brasov - Targu Mures, DN15 Targu Mures - Ludus, A3, DN1 Gilau - Alesd, DN Varianta Bihor, DN1 Bors, se desfasoara un transport agabaritic. La aceasta ora (7:45), utilajele sunt pe DN1A Cheia - Sacele, in judetul Brasov.

Un alt transport agabaritic (cu latimea de 7,10 metri) va porni la noapte, in jurul orei 23:30, pe ruta DN Centura Bucuresti (partea de est), DN2 Urziceni - Buzau - Focsani - Bacau - Roman, DN15D Negresti - Vaslui, DN24 Barlad - Tecuci, DN25 Liesti - Independenta - Galati.

”Le recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile politistilor care insotesc transporturile agabaritice. Acestea se desfasoara etapizat, cu intreruperea temporara si locala a circulatiei”, se arata in comunicatul de presa al politiei.

Pe DN1 Bucuresti - Brasov, in zilele de sambata si duminica, intre orele 6:00 si 22:00, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, cu mentiunea ca pe tronsonul Centura Bucuresti - Otopeni - Ploiesti aceasta se aplica si autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

”Avand in vedere ca in multe zone drumurile sunt umede, iar partea carosabila poate deveni alunecoasa din cauza temperaturilor scazute, le recomandam conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa. Pentru zonele joase din judetul Satu Mare, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting, valabila pana la ora 10:00, referitoare la burnita si formare de polei.

Le reamintim conducatorilor auto ca au obligatia ca pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei sa echipeze autovehiculele cu anvelope de iarna”, mai arata comunicatul politiei.

Citeste si:
Nicoleta Dragne a fost la un pas de moarte: „Era ceață și cineva...
Nicoleta Dragne a fost la un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.