Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

  • Sambata
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii decembrie, iar la deal si la munte si local in sud se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul tarii, dar mai persistente in nord-vest si vest.

In zonele joase, in special din regiunile intracarpatice, se va semnala ceata, local chiar persistenta, asociata si cu depunere de chiciura. Doar cu totul izolat vor fi posibile burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de la -3...-2 grade local in Transilvania pana la 8 grade in dealurile Munteniei si ale Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 2 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre -12 grade.

Bucuresti

Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele obisnuite ale perioadei, astfel incat temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima de -4...-2 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Munte

Valorile termice vor continua sa creasca usor si se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in masivele estice. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni izolat se va semnala ceata asociata cu chiciura.

  • Duminica
In regiunile vestice si centrale vremea va fi relativ rece, in schimb in restul teritoriului vor fi valori in general mai ridicate decat cele obisnuite ale perioadei. Cerul va fi variabil la partial noros, iar in zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata si, cu totul izolat si trecator, vor fi posibile burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi de la -3...-2 grade local in Maramures si Transilvania, unde ceata va persista si 8...9 grade in dealurile Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 2 grade, mai scazute in depresiuni spre -10 grade.
Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

Munte

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura. Regimul termic nu va avea modificari importante fata de intervalul precedent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.