Adolescenta a ajuns in urma cu cateva zile la Spitalul de Copii "Sf. Maria" din Iasi si a fost pusa sub perfuzii de medici.

Fata adusa la spital de rude a marturisit medicilor ca a fost hranita toata viata de parinti doar cu lapte de capra si apa cu zahar. A ajuns la un nivel de dezvoltare echivalent cu cel al unui copil de 5-6 ani si se exprima ca unul de 3 ani.

Medicii se afla la primul caz de acest gen, iar fata mai are o sora geamana, care s-a dezvoltat normal. Medicii de la Spitalul de Copii au descoperit ca vinovata este mama fetei, bolnava de schizofrenie, care a mentinut-o cu forta la stadiul de bebelus.

"Este o relatie toxica. Mama a abordat-o ca pe sugara si a pastrat aceasta legatura. Nu cred ca e vorba de dragoste, ci de o dependenta, o nevoie de a fi impreuna. Pentru mama a fost si dorinta de a avea un argument pentru a nu se prezenta la spitalul de psihiatrie", a declarat Marin Burlea, managerul Spitalului de Copii "Sf. Maria", citat de adevarul.ro.

Atat vecinii cat si angajatii Directiei pentru Protectia Copilului Suceava erau constienti de felul in care era crescuta. Asistentul social din comuna Moldovita unde locuieste fata sustine ca nu era in atributiile lui sa ia copilul din sanul familiei si sa-l duca la spital.

De cand se afla la spital adolescenta s-a ingrasat deja cu un kilogram, intr-o singura zi, in ciuda faptului ca rudele sale spun ca oricum nu dorea sa manance altceva decat lapte de capra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.