Luna decembrie ne-a adus vacanta de sarbatori si mai aproape! Pregatirile sunt in toi, targurile de Craciun ne imbie cu miros de scortisoara si promisiuni de cadouri pe alese.

Vesti Bune! Te scapam de o grija pentru Sarbatori!

Luna decembrie ne-a adus vacanta de sarbatori si mai aproape! Pregatirile sunt in toi, targurile de Craciun ne imbie cu miros de scortisoara si promisiuni de cadouri pe alese. Si tu... nu iti mai vezi capul de treaba incercand sa finalizezi toate problemele anului in timpul foarte scurt ramas pana in 2014! Printre bilanturi, planuri si evaluari, trebuie sa mai si gasesti solutia potrivita de a oferi recompense angajatilor pentru treaba buna facuta pe parcursul anului!

Un cadou, in sine, este greu de ales, cere timp si logistica si colac peste pupaza poate sa nu fie pe placul angajatului, pe cand o prima cash nu surprinde spiritul sarbatorilor cum ti-ai dori, ramanand un eveniment impersonal si nememorabil.

In aceasta situatie, nu uita ca:
Ai Vesti Bune de la Edenred!

Vei putea respira usurat, rezolvand elegant si foarte la indemana problema cadoului perfect. Cateva clickuri te vor ajuta sa uiti macar de o grija pe acest an!

Fii o zi de neuitat pentru angajatii tai oferindu-le tichete cadou Ticket Cadou® sau carduri Compliments®! Ticket Cadou® si Card Compliments® sunt doua solutii de recompensare pentru angajati cu care acestia isi pot cumpara exact ce îsi doresc din reteaua magazinelor afiliate: imbracaminte, incaltaminte, parfumuri, bijuterii si multe altele.

Iar daca nu esti convins inca, venim cu argumentul pragmatic al facilitatilor fiscale! Sumele acordate de Craciun sub forma de tichetele cadou Ticket Cadou® si carduri Compliments® sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale, in limita de 150 lei/ beneficiar. Astfel, economisesti 35%! Mai mult decat atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%!

Cardul cadou Compliments® este dezvoltat în colaborare cu MasterCard si functioneaza similar cu un card de debit obisnuit. Fiind un card preplatit, acesta nu percepe taxe si comisioane.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Tichetele cadou si cardurile Compliments® se acorda in conformitate cu prevederile legii 193/2006 privind tichetele cadou si tichetele de cresa, completate de prevederile Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

Afla mai multe detalii despre tichetele cadou Ticket Cadou® si cardurile cadou Compliments®.

Te-ai hotarat sa alegi Ticket Cadou® sau Compliments®? Comanda aici cadoul perfect de Craciun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.