Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, luni, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate Publica, iar pe baza rezultatelor vor fi facute planuri de masuri, care vor fi prezentate in 19 decembrie, in videoconferinta.

Ministrul Eugen Nicolaescu a precizat ca, in perioada 16-18 decembrie, secretarii de stat Raed Arafat si Adrian Pana, precum si secretarul general, care vor coordona intreaga activitate de verificare a spitalelor, vor elabora planuri de masuri pentru evaluarea capacitatii din perioada 24 decembrie 2013 - 6 ianuarie 2014.

Aceste planuri vor fi prezentate, in 19 decembrie, in videoconferinta, tututor celor interesati, respectiv prefecti, directorii Directiilor de Sanatate Publica, coordonatorilor din domeniul medical din cadrul Consiliilor Judetene, managerilor de spitale, reprezentantilor Colegiului Medicilor, ai Colegiului Farmacistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.