Trei tone de carne au fost confiscate, miercuri, in urma unui control facut in depozitul Antrefrig din Capitala, de catre politistii Directiei de Investigare a Fraudelor.

Actiunea i-a vizat pe comerciantii de carne din depozitul Antrefrig si pe clientii care se aprovizioneaza de la centrele comerciale Continent Marine si Piata de Gros, la verificari participand peste o suta de politisti.

Potrivit unor surse din Politie, in urma verficarilor de la Antrefrig au fost confiscate trei tone de carne, au fost intocmite doua dosare penale pentru evaziune fiscala si a fost data o amenda contraventionala in valoare de 1.000 de lei.

"Activitatile fac parte din actiunea nationala declansata de Politia Romana, la data de 18 noiembrie a.c., pentru prevenirea evaziunii fiscale in domeniul comertului cu carne, legume, fructe si obiecte ornamentale. In paralel, se actioneaza si pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale in domeniul panificatiei", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, transmite MEDIAFAX.

Politistii au verificat daca sunt respectate prevederile privind plata TVA intracomunitara, precum si daca documentele sunt intocmite corect cu privire la pretul, tipul si cantitatea marfurilor transportate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.