Meteorologii au prelungit codul galben de ninsori si vant puternic, pentru judetele Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu, pana miercuri seara si au atentionat ca in noaptea de miercuri spre joi vor fi temperaturi negative in toata tara, iar in estul Transilvaniei va fi ger.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, miercuri, intre orele 11.00 si 21.00, in vestul si sudul Olteniei, precum si in sudul Munteniei va continua sa ninga, cantitatile de precipitatii vor depasi local 10 litri pe metru patrat si se va depune strat proaspat de zapada, scrie MEDIAFAX.

In sudul Banatului si in celelalte judete ale Munteniei, inclusiv in municipiul Bucuresti, vor mai fi posibile ninsori slabe.

Vantul va avea intensificari in regiunile estice si sud-estice, cu viteze de 55-65 de kilometri pe ora.

In noaptea de miercuri spre joi vor fi temperaturi negative in toata tara, iar in estul Transilvaniei va fi ger, in unele zone temperaturile coborand sub zece grade, a precizat ANM.

Avertizarea cod galben de ninsori si viscol emisa marti pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Sibiu a fost ridicata, ramanand sub atentionare doar judetele Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu, pana miercuri seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.