Circulatia este ingreunata pe mai multe drumuri din judetele Arges, Covasna, Hunedoara, Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Mehedinti, Prahova, Olt, Teleorman si Valcea, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, insa nu sunt portiuni de drum inchise din cauza vremii.

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, la ora 09.00 nu erau semnalate tronsoane de drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile sau a unor accidente rutiere.

"Se circula, insa, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Arges, Covasna, Hunedoara, Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Mehedinti, Prahova, Olt, Teleorman si Valcea. Pe unele artere rutiere din zonele amintite, stratul de zapada amestecata cu material antiderapant masoara intre unu si trei centimetri", a anuntat Centrul Infotrafic, potrivit MEDIAFAX.

Pe DN57 Orsova - Moldova Noua, la kilometrul 40, in localitatea Dubova din judetul Mehedintti, din cauza caderilor de pietre de pe versant se circula ingreunat, pe un fir, alternativ, in ambele sensuri. Traficul in aceasta zona ar putea reveni la normal in aproximativ o ora.

Centrul Infotrafic a precizat ca nu sunt semnalate probleme in traficul feroviar si nu exista aeroporturi sau porturi maritime sau fluviale inchise.
Politistii le recomanda soferilor ca inainte de a porni la drum sa se intereseze despre conditiilor pe traseul pe care urmeaza sa il parcurga, la numarul de telefon 9360 (Comandamentul Central de Iarna) sau pe paginile de internet www.politiaromana.ro - sectiunea Infotrafic/situatia drumurilor nationale si www.cnadnr.ro.

Soferii sunt obligati sa isi echipeze masinile cu anvelope de iarna, daca merg pe drumuri acoperite cu gheata, zapada sau polei, in caz contrar putand fi amendati cu sume intre 720 de lei si 1.600 de lei.

Capitala si judetele Ilfov, Buzau, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Sibiu sunt sub avertizare cod galben de ninsori si viscol de marti, ora 20.00, pana miercuri, la ora 14.00.

Citeste si:
Pasajul Oltenița, peste centura București, a fost deschis circulației
Pasajul Oltenița, peste...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.