Barbatul care a impuscat trei persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, sambata seara, in afara unui supermarket din Militari, s-a predat la Sectia 20.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti au inceput urmarirea penala fata de acesta, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, uz de arma neletala si vatamare corporala grava, transmite MEDIAFAX.

Totodata, surorile si tatal acestuia au fost retinuti de procurorii de la Parchetul CAB, fiind pusi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri. Rudele atacatorului, care a fugit de la locul faptei, au fost audiate sambata noapte de politistii Capitalei, fiind apoi conduse la Parchetul CAB, intrucat una dintre surori este avocat.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cel care a tras cu un pistol cu bile in mai multe persoane, simbata seara, in afara unui supermarket din Militari, se numeste Mihai Chirita, iar pe surorile lui le cheama Florentina (avocata) si Mariana Cristina, in timp ce tatal se numeste Tomita Chirita.

Potrivit unor surse din Politie, cele doua surori s-ar fi luat la cearta in interiorul unui supermarket din zona Lujerului, in conflict fiind implicate si alte persoane. Ulterior, in afara supermarketului, fratele a scos un pistol cu bile de cauciuc si a inceput sa traga, ranind trei persoane, printre care o tanara de 23 de ani, care si-a pierdut un ochi.

Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost impuscati au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor.

Doi barbati si o femeie au fost impuscati cu pistolul cu bile de cauciuc, fiind transportati la spital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.