Doua femei si un barbat sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in urma atacului armat de sambata seara, din Militari, in timp ce agresorului i-a fost intocmit in lipsa dosar penal pentru vatamare corporala grava.

Cele doua femei, surori, s-ar fi luat la cearta in interiorul unui supermarket din zona Lujerului, in conflict fiind implicate si alte persoane. Ulterior, in afara supermarketului, un barbat a scos un pistol cu bile de cauciuc si a inceput sa traga, potrivit unor surse din Politie. Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost impuscati au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor, transmite MEDIAFAX.

Cele doua surori au fost audiate sambata noapte de politisti, alaturi de un barbat, toti trei fiind in prezent cercetati de Parchetul de pe langa CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Agresorul nu a fost prins deocamdata, pe numele lui intocmindu-se dosar penal pentru vatamare corporala grava.

Doi barbati si o femeie au fost impuscati cu pistolul cu bile de cauciuc, fiind transportati la spital.

Citeste si: Medic: Tanara impuscata in Militari si-a pierdut ochiul si ar fi putut sa moara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.