Aproape 1.900 de persoane care nu au un loc de munca vor putea participa, in luna decembrie, la unul din cele 97 de programe de formare profesionala care vor fi organizate in toata tara, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Potrivit ANOFM, la cele 97 de programe de formare profesionala organizate in luna decembrie vor participa 1.896 de persoane, care beneficiaza de servicii de formare profesionala gratuite, organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca si agentia municipiului Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Cursuri cu numar mare de participanti vor fi organizate in Bucuresti (138 de persoane) si in judetele Teleorman (210), Iasi (200), Prahova (140) si Valcea (111).

Meseriile cele mai solicitate pentru care se organizeaza in decembrie programe de formare profesionala sunt: bucatar (162 de persoane), lucrator in comert (146), operator introducere validare si prelucrare date (124), ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie (123), contabil (93), comunicare in limba engleza si inspector resurse umane (cate 84), operator confectioner industrial (70), masor (67) si cofetar, patiser (64).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.