Specialistii spun despre soia ca ar fi un aliment – miracol. Pe langa faptul ca a ajuns sa hraneasca o mare parte din populatia planetei, poate preveni si vindeca zeci de boli, inclusiv cele de inima, cancerul si dezechilibrele hormonale. Boabele de soia sunt foarte bogate in proteine si grasimi nesaturate, avand o compozitie asemanatoare cu cea a carnii, din punct de vedere proteic, motiv pentru care a si fost supranumita „carnea vegetala”.

Ceea ce diferentiaza insa "carnea" de soia de carnea animalelor este faptul ca proteinele din soia sunt de cateva ori mai putin toxice decat cele animale, in timp ce grasimile nesaturate din aceasta planta sunt un adevarat protector al vaselor de sange si nu un inamic redutabil, cum sunt grasimile din carne.

Asadar, putem renunta fara griji la carne, pe perioada postului daca o inlocuim cu produsele pe baza de soia. Atentie, insa, la calitatea produselor pe care le alegi. Asigura-te ca soia folosita de producatori nu este modificata genetic, procesata excesiv si “imbunatatita” cu tot soiul de aditivi si grasimi saturate.

Pentru a merge la sigur, poti alege cu incredere produsele Inedit, preparate din soia nemodificata genetic, la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara.

Primele produse Inedit au fost lansate in 1998, avand inca de la inceput motto-ul „Din respect pentru oameni”. Atentia in selectarea ingredientelor si curiozitatea de a descoperi noi si variate retete vegetale au ajutat Inedit sa devina lider pe piata din Romania pe segmentul Tofu.

Portofoliul de produse Inedit ofera o mare diversitate, astfel incat pot fi punctul de plecare in pregatirea meniului pentru intreaga zi. Delicioasele Bauturi pe baza de soia de la Inedit, pot completa un mic dejun hranitor, aducand un plus de 1,8 g de proteine la 100 de grame de produs. Cele sase sortimente vin in intampinarea celor mai diverse preferinte: de la capsuni, la vanilie, portocale, fructe de padure, miere si cereale sau varianta simpla, fara zahar. Pentru masa de seara, se pot prepara rapid cateva bruschete cu paine integrala si Pate vegetal cu ciuperci de la Inedit. 100 g de Pate vegetal Inedit contine 11 g de proteine.

Intreaga gama de produse din soia nemodificata genetic este prezentata pe larg pe site-ul www.ineditfood.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.