Doua persoane inarmate cu cagule au jefuit un cazinou din Galati, unde au intrat cu un pistol airsoft si au tras trei focuri de arma, ei reusind sa fure peste 11.000 de lei, din doua casete de valori.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Galati, Cristina Tatulici, jaful a avut loc marti noapte, in jurul orei 23.30, la un cazinou din cartierul Tiglina din Galati, transmite MEDIAFAX.

"Doi indivizi inarmati si cu fetele acoperite au intrat in cazinou si au amenintat-o pe casiera cu un pistol airsoft. Pentru a o intimida, au tras trei focuri de arma si au sustras din doua casete de valori suma de 11.300 de lei. Dupa comiterea jafului, cei doi au disparut, fiind cautati de politisti", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, care a precizat ca politistii analizeaza imaginile surprinse de camerele video ale localului.

Cazinoul la care a avut loc jaful este situat in apropierea Politiei Judetene Galati. In momentul atacului, in sala de jocuri se aflau atat angajati, cat si clienti, dar nu au fost inregistrate victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.