Afla cum va fi vremea la inceputul saptamanii.

  • Luni
Temperatura scade in regiunile extracarpatice, in Moldova vor fi cu pana la 5...6 grade mai putin ca astazi. In estul si sud-estul tarii vremea devine mohorata, cu nori josi si burnita, izolat. In restul tarii, ziua e mai luminoasa, mai insorita, dupa ce se ridica ceata de dimineata. Vantul se simte in sud si sud-vest, dar mai tare sufla in sudul Banatului si pe litoral. Maximele termice pornesc de la 4-5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si ajung la 13-14 grade in dealurile Banatului.

In Bucuresti

Dimineata sunt conditii de ceata, iar peste zi norii se aduna temporar. La pranz vor fi 9-10 grade.

  • Marti
Sub infuenta aerului cald mediteranean, temperatura incepe sa creasca usor. Maximele trec de 10 grade si ajung la 13-14 grade in localitatile din partea de vest si de sud-est a tarii. Mai rece va fi in depresiuni, 7 grade la Miercurea Ciuc. In regiunile estice si sudice vor fi mai multi nori, iar pe arii restranse va ploua slab sau va burnita. In restul zonelor, printre nori se mai arata si soarele. Vantul va fi mai sprinten in Moldova, Dobrogea si sudul Banatului, dar si sus, la munte, pe creste.

In Bucuresti

Multi nori si sanse de bunita sau ploaie slaba. Maxima termica ajunge la 11-12 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.