Primarul general Sorin Oprescu a declarat vineri ca Bucurestiul nu va ramane fara caldura, insa nu este de acord sa onoreze "datoriile aberante pentru penalizari ale RADET-ului".

"Nu onorez si n-am sa onorez smecheriile, adica banii aceia care trebuie platiti, respectiv datoriile aberante pentru penalizari", a spus primarul Sorin Oprescu, scrie MEDIAFAX.

Primarul a subliniat ca Bucurestiul nu este in niciun pericol de a ramane fara caldura.

Potrivit primarului Capitalei, de la semnarea memorandumului privind preluarea ELCEN, in urma cu opt luni, municipalitatea plateste cantitatea de gaz consumata pentru incalzirea apei calde pe timp de vara si pentru energia termica in timpul iernii, insa penalitatile sunt adunate pe parcursul ultimilor zece ani.

"Penalitatile din urma cu zece ani adunate se produceau an de an si luna de luna. De opt luni de zile, de cand s-a semnat memorandumul, platesc cantitatea de gaz consumata pentru incalzirea apei vara si pentru energia termica iarna", a precizat Sorin Oprescu.

"Pe baza memorandumului semnat, noi suntem in timp. Ei (ELCEN - n.r.) nu sunt in timp, pentru ca inventeaza tot soiul de povesti", a mai spus Sorin Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.